• Professionele begeleiding
  • Holistisch werkwijze
  • Resultaatgericht

Ik, hij, wij

Heel jezelf zijn is de plek, opgericht door Cathelijn van Ingen, om te komen van bewustwording, heling & transformatie naar manifestatie.

Eerst weten en ervaren wat jouw essentie is om dan vanuit een stevige basis van zijn, te gaan manifesteren wat jij wilt. 

Ik

Cathelijn van Ingen

 41 jaar, moeder en levenspartner, vriendin, sister en nog veel meer. Cathelijn is een spontane, toegankelijke, expressieve, creatieve, energieke en breed ontwikkelde vrouw met een diep gewortelde liefde voor de aarde en de medemens.

Haar hele leven lang is ze al bezig met zelfreflectie, spirituele ontwikkeling en het doorzien van de menselijke psyche. Zij heeft een pure en holistische levenswijze waar oordeelloosheid centraal staat.

Ook Cathelijn is in staat geweest van alle bagger goud te maken en heeft vooral gebruik gemaakt van haar tomeloze positiviteit en een diep vertrouwen, dat alles wat op je pad komt je de kans geeft als ziel te groeien.

Opleidingen en certificaten; HBO kunstzinnige therapie, post HBO pedagogisch coach, Reiki 1, Pranic healing, 'Ik-leer-anders' coaching en post HBO HSP-begeleider.

Ik werk deel zelfstandig en deels samen met Ramon Buijs, oprichter van natuurlijk-retreats

Hij

Ramon Buijs

 Vader van twee meiden, man van Cathelijn. Naast het werken vanuit NATUURLIJK-retreats en ondersteunend te zijn binnen de praktijk van Cathelijn, werk hij als interim directeur in de branches kinderopvang en primair onderwijs.

Ramon is een open, toegankelijke, eerlijke, energieke en breed ontwikkelde counselor en trainer.

Hij heeft in zijn al 45 jaar durende leven veel mogen meemaken. Hij is gelukkig in staat geweest van alle bagger goud te maken en de opgedane levenservaring in te zetten in zijn werk als directeur, trainer en counselor.

Earthkeeper, bewustmaker en verbinder zijn de drie steekwoorden die zijn levensmissie omschrijven.

In de relatie met Cathelijn heeft Ramon een enorme spirituele ontwikkeling mogen meemaken daar zijn levenspartner een ideale spiegel voor hem was. 

Opleidingen en certificaten; Reiki 1 en 2, post HBO natuurcounseling, post HBO relatie-therapeut en sjamanistisch healer, 

Wij

Wij zijn beiden al jaren bezig met spirituele verdieping, scholing in menselijk psyche, het beoefenen van onderbewustzijnswerk en healing. Sinds 2020 hebben we onze krachten gebundeld en werken wij samen daar waar onze kennis elkaar versterkt. Het is een integratie van het mannelijke en vrouwelijke in onze samenwerking.

Daarom zijn de retreats momenteel het onderdeel dat wij samen doen. Heel jezelf en heel samen zijn.